مناظره دانشجویی با موضوع «شکاف نسلی» در حضور استادان رشته مشاوره

1397/02/01

دهمین نشست از سلسله‌ نشست‌های «سه‌شنبه‌های مشاور‌ه‌ای» با عنوان «شکاف نسلی و عوامل آن» به همت انجمن مشاوره ایران، گروه مشاوره و انجمن علمی-دانشجویی مشاوره دانشگاه علامه‌طباطبائی با سخنرانی دکتر آتوسا کلانترهرمزی، مدیر گروه و استادیار رشته مشاوره دانشگاه علامه‌طباطبائی، دکتر کیومرث فرح‌بخش، دانشیار رشته مشاوره دانشگاه علامه‌طباطبائی و دکتر حمید علی‌زاده، استاد تمام رشته روان‌شناسی و آموزش کودکان استثنایی دانشگاه علامه‌طباطبائی و با حضور دانشجویان و دیگر استادان مشاوره، سه‌شنبه، ۲۸ فروردین‌ماه در دانشکده‌ روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.

در این نشست که صبح سه‌شنبه، ۲۸ فروردین در دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، دکتر کلانترهرمزی، مدیرگروه رشته مشاوره به ایراد سخنانی برای دانشجویان این رشته پرداخت. در ادامه دانشجویان به بیان دیدگاه‌های خود درباره موضوع نشست با استادان گفت‌وگو کردند.

عکس: فاطمه شبانی-عطنا