نخستین جلسه شورای مشورتی هفتمین جشنواره ملی رویش برگزار شد

1397/04/25

نخستین جلسه از سلسله جلسات شورای مشورتی هفتمین جشنواره ملی «رویش» با حضور تعدادی از کارشناسان کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه ها در اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزار شد.

بازخوانی تجارب جشنواره های قبل و آسیب شناسی آن، بررسی ساختار نوین و مدل های برگزاری جشنواره هفتم به لحاظ محتوایی و اجرایی از جمله اهداف تشکیل جلسات شورای مشورتی جشنواره هفتم رویش است. در این جلسه همچنین در مورد نحوه استفاده از ظرفیت‌ها و ارائه شاخص‌های لازم دانشگاه‌ها جهت میزبانی (فراخوان)، نحوه حضور دانشگاه ها و غرفه بندی، استفاده بیشتر از ایده ها و نظرات کارشناسان و دبیران شورای هماهنگی کانون ها، حمایت بیشتر از کانون ها جهت تقویت برنامه ها و طرح های دانشجویی و... مورد بحث و بررسی قرا گرفت.

شورای مشورتی هفتمین جشنواره ملی رویش در کنار شورای سیاستگذاری و اتاق فکر جشنواره؛ سه مجموعه ای هستند که هم به لحاظ سیاست گذاری و برنامه ریزی و هم در ابعاد ایده یابی و توجه ویژه به ابعاد کیفی، سهم قابل توجهی در ارتقاء این جشنواره خواهند داشت. جشنواره ملی رویش به عنوان یکی از گام های مهم برای تقویت و اعتلای کانون ها و عرصه تجلی توانمندی ها و دستاوردهای کانون های سراسر کشور پس از وقفه ای بیش از یک سال هم اکنون در دستور کار اداره کل فرهنگی و اجتماعی قرار گرفته است.

به گزارش دبیرخانه جشنواره رویش مقرر شد تا پیشنهادات کارشناسان فرهنگی دانشگاه ها از طریق مجازی، مورد نظرسنجی قرار گیرد تا در تدوین فراخوان جامع و اصلی این جشنواره، از سایر نظرات و پیشنهادات کارشناسان و کانون های فرهنگی دانشجویان استفاده گردد.

به نقل از دبیرخانه جشنواره رویش