پایان خط مسابقات ملی مناظره دانشجویان به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی

1396/12/08

ششمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی امروز ۸ اسفند ۹۶ به خط پایان رسید.

امیرحسین جاجرمی زاده دانشجوی دکترای حرفه‌ای داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به همراه تیم «کاپا» و طیبه توپچی، دانشجوی کارشناسی مهندسی بهداشت حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی ارومیه به همراه تیم «آرمان سرو» نمایندگان دانشگاه‌های علوم پزشکی در مرحله پایانی ششمین دوره مسابقات ملی مناظره بودند.

ششمین دوره این مسابقات، اردیبهشت ماه سال جاری با شرکت بیش از ۵۰۰ تیم دانشجویی آغاز و پس از برگزاری مراحل درون دانشگاهی و استانی ۴۸ تیم به مرحله منطقه ای این رقابت‌ها راه یافتند.

در مرحله منطقه ای این مسابقات نیز که آبان‌ماه سال جاری در سه استان «هرمزگان»، «ایلام» و «تهران» برگزار شد، ۱۲ تیم موفق به راهیابی به مرحله کشوری شدند.

شرکت دانشجویان ۲۸ استان در ششمین دوره مسابقات

بر اساس اعلام مهدی کاظمی، رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، دانشجویانی از ۲۸ استان کشور در این رویداد فرهنگی و ملی شرکت کرده‌اند که بیشترین تعداد مربوط به دانشجویان وزارت علوم و سپس وزارت بهداشت، علمی ـ کاربردی و پیام‌نور بوده است.

استقبال دانشجویان رشته‌های علوم انسانی از مسابقات

بر اساس گفته‌های وی، بیشترین شرکت‌کنندگان مسابقات دانشجویان رشته‌های علوم انسانی بوده‌اند و پس از آن‌ها دانشجویان رشته‌های فنی مهندسی و علوم پایه در جایگاه بعدی قرار گرفته اند.

همچنین دانشجویان مقطع کارشناسی از میان سایر مقاطع تحصیلی استقبال بیشتری از مسابقات به عمل آورده‌اند.

گفتنی است، در دوره اول مسابقات مناظره دانشجویان کشور ۱۶ تیم، دوره دوم ۳۰ تیم، دوره سوم ۳۲ تیم، دروه چهارم ۱۶۰ تیم و دروه پنجم ۴۴۰ تیم حضور داشتند.

تصاویر بیشتر