انجمن علمی دانشجویی مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می کند: تابستان پرنشاط مشاوره ای: ماراتن علمی مشاوره

1397/04/17

دانشجویان برای شرکت در کارگاه ها به مطالب ذیل توجه کنند:

۱.کارگادهای انجمن علمی با در نظر گرفتن استانداردهای کارگاه آموزشی ارعایت تعداد ثبت نام کننده، مدرسین زبده و معتبر ومتخصص، اعلام سر فصل های آموزشی و منابع مورد نیاز جهت مطالعه قبلی) برگزار می گردد.

۲، ظرفیت کارگاهها محدود بوده و قابل افزایش نمی باشد. چنانچه كار گاهی با درخواست تکرار مواجه شود. در موقعیتهای دیگری مجددا برگزار خواهد شد

۳.هزینه دریافتی حداقل نصف موارد مشابه در سایر مراکز آموزشی و دانشگاههای دیگر، و نیز با ارائه گواهی معتبر از سوی دانشگاه علامه طباطبائی و انجمن علمی مشاوره می باشد .

اعضای فعال و همکار با انجمن علمی که دارای کارت عضویت و ثبت فعالیت در این انجمن می باشند از تخفیف ویژه ۲۰ درصدی برخوردار می گردند.

در کارگاهها در نهایت حساسیت و بر اساس در خواست های مکرر دانشجویان مشاوره در هر فرایش) برنامه ریزی شده اند

جهت ثبت نام به آیدی های ارائه شده در کانال اطلاع رسانی کارگاههای انجمن علمی مشاوره به نشانی:

kargah _ takhassosi _ atu@   مراجعه نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیر انجمن علمی مشاوره تماس حاصل فرمایید:

۰۹۱۹۷۳۰۹۵۱۶ ( مريم اعظمی)