کسب ۷ رتبه برتر در سی‌ و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور

1397/06/18

در سی‌ و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور دانشجویان و کارشناسان قرآن و عترت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب ۷ رتبه برتر در بخش دانشجویی و همچنین کارشناس قرآنی برتر کشور شدند.

گفتنی است سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه زنجان صبح امروز با با تقدیر از برگزیدگان به کار خود پایان داد.

سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های کشور، روز شنبه هفدهم شهریورماه در دانشگاه زنجان رسماً آغاز به کار کرد. در روز اول این جشنواره حدود ۴۵۰ دانشجو از دانشگاههای سراسر کشور در رشته های حفظ ۵، ۱۰، ۲۰ جزء و حفظ کل قرآن کریم، قرائت تحلیل، تحقیق و همچنین اذان، دعا و مناجات، مفاهیم نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن و در دو دسته آقایان و بانوان در ۴ سالن غدیر، سهروردی، روزبه و شریعتی دانشگاه زنجان با هم به رقابت پرداختند.

همچنین همزمان با این جشنواره قرآنی، اولین نشست تخصصی کارشناسان دینی و مذهبی کارشناسان دانشگاه های سراسر کشور با حضور بیش از ۸۰ نفر از کارشناسان دانشگاه های سراسر کشور در سالن کاوه دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه زنجان برگزار شد. تبادل نظر و هم اندیشی کارشناسان و برگزاری کارگاه تخصصی «راهکارهای ارتقای فعالیت های قرآنی در دانشگاه ها» و «کارگاه گفتمان سازی قرآنی در دانشگاه ها» از برنامه های این نشست بود.