قرائت زیارت عاشورای امام حسین (ع) همزمان با دهه اول محرم الحرام

1397/06/26

برگزاری جلسه قرائت زیارت عاشورای امام حسین (ع) همزمان با دهه اول محرم الحرام روز دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ در محل مسجد بزرگ امام علی (ع) واقع در پردیس مرکزی دانشگاه

به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری و عزای سرور و سالار شهیدان عالم حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران با وفایشان و نیز  اهل بیت مظلوم ایشان ، همانند سنوات گذشته جلسه برنامه قرائت  زیارت عاشورای امام حسین (ع) همزمان با دهه اول محرم الحرام روز دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ در محل مسجد بزرگ امام علی (ع) واقع در پردیس مرکزی دانشگاه از ساعت ۷/۴۵ دقیقه صبح به همراه صرف صبحانه برگزار شد. همچنین این مراسم همه روزه صبح تا تاسوعای حسینی برگزار است و در طول سایر ایام سال سه شنبه ها نیز با قرائت زیارت عاشورای و دعای توسل میزبان خوان اهل بیت(ع) می باشید.

کارکنان و دانشجویان می توانند با حضور پر شور خود موجبات اعتلای فرهنگ غنی اسلامی،عاشورایی را فراهم آورند.

شایان ذکر است اگر چنانچه همانند گذشته واحدها و یا افرادی در خصوص پذیرایی و صبحانه این برنامه تمایل به مشارکت دارند ، خواهشمند است با اطلاع قبلی نسبت به مشخص نمودن روز عرضه این نذورات اقدام فرمایند. (تلفن تماس  ۴۸۳۹۳۵۱۵ آقای مرادی)