ابلاغ دستورالعمل برگزاری یازدهمین دوره جشنواره سراسری نشریات دانشجویی «تیتر۱۱»

1397/06/26

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم،یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی با عنوان "تیتر ۱۱" و با همکاری وزارت خانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود.

این جشنواره با هدف ظرفیت‌سازی در فعالان و علاقمندان نشریات دانشجویی و توسعه کمی و کیفی نشریات دانشجویی برگزار می شود. کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل کشور شامل دانشجویان دانشگاه‌های تابعه وزارتین بهداشت و علوم امکان حضور در این جشنواره را خواهند داشت.

یازدهمین دوره جشنواره نشریات دانشگاهی در سه بخش رقابتی، نمایشگاهی و برنامه های جنبی برگزار خواهد شد. بخش رقابتی شامل آثار برتر، نشریات برتر، فضای مجازی، بخش ویژه (نویسنده برتر و نشریه برتر) خواهد بود.

بنا به گزارش دبیرخانه جشنواره کلیه فرآیندهای این جشنواره اعم از دریافت آثار و داوری به صورت الکترونیک صورت می گیرد. متقاضیان شرکت در جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر ۱۱» می توانند از تاریخ ۲۱ مهرماه لغایت ۲۱ آبان ماه سال جاری نسخه الکترونیکی آثار خود را در سامانه دبیرخانه یازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی به نشانی titr۱۱.ir بارگذاری نمایند.

دریافت فایل دستورالعمل برگزاری جشنواره سراسری نشریات دانشجویی