فراخوان دومین سوگواره ملی علمی، فرهنگی و هنری اربعین توسط دانشگاهیان

1397/07/30

دومین سوگواره ملی علمی، فرهنگی و هنری اربعین توسط دانشگاهیان به میزبانی دانشگاه شهید چمران در بخش های پایان نامه، شعر، دل نوشته و خاطره، عکس، فیلم کوتاه، کلیپ و نماهنگ برگزار می شود. مهلت ارسال آثار ۱۰ دی ۱۳۹۷ می باشد.

اشاعه فرهنگ جهاد و شهادت در جامعه دانشگاهی، گسترش فعالیت های فرهنگی مرتبط با سیره معصومین به ویژه شهدای والا مقام کربلا و حفظ ارزش های نهفته در پیاده روی اربعین از اهداف برگزاری دومین سوگواره ملی اربعین حسینی است.
اختتامیه این جشنواره اسفندماه سال جاری در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار خواهد شد و علاقه مندان می توانند تا تاریخ ۱۰ دی ماه سال جاری، آثار خودرا در قالب پایان نامه، شعر، دل نوشته و فیلم کوتاه به نشانی دبیرخانه واقع در دانشگاه شهید چمران اهواز، معاونت فرهنگی و اجتماعی ارسال کنند.
سایت اینترنتی www.arbeen.csu.ac.ir و تلفن ۰۶۱۳۳۳۳۰۰۱۰ الی ۱۹ داخلی ۵۵۱۹ برای ارائه اطلاعات بیشتر در خصوص دومین سوگواره ملی اربعین حسینی در نظر گرفته شده است.