برگزاری سومین دوره‌ مسابقات ملی دفاع سه دقیقه‌ای پایان‌نامه‌های دانشجویی

1397/07/30

سومین دوره‌ مسابقات ملی دفاع سه دقیقه‌ای پایان‌نامه‌های دانشجویی به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و با همکاری سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.

سومین دوره مسابقات ملی دفاع سه دقیقه‌ای پایان‌نامه‌های دانشجویی به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و با همکاری سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.

این مسابقات ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانش‌آموختگان دوره کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی بوده که با هدف تشویق و کمک به تقویت و پرورش مهارت‌های ارتباطی، ایده‌پردازی، فن بیان و خلاقیت‌های دانشجویی، کمک به تکمیل چرخه تولید علم و فناوری و تبدیل آن به محصول و ثروت و برقراری ارتباط بین دانشگاه و صاحبان صنایع و سرمایه گذاری و بازاریابی ایده‌های دانشجویی برگزار می‌شود.

این مسابقات در ۱۶ استان کشور برگزار خواهد شد.

گفتنی است، مهلت ارسال آثار تا ۲۵ آبان‌ماه ۹۷ تعیین شده است و علاقه‌مندان برای شرکت در مسابقه و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانیwww.isba.ir مراجعه کنند.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم