با تقویت فعالیت‌‌های قرآنی و عمل به قرآن، این کتاب آسمانی را از مهجوریت خارج کنیم

1396/11/21

نشست کشوری دبیران کانون‌های قرآن و عترت سراسر کشور بعد از ظهر چهارشنبه ۱۸ بهمن ماه، به میزبانی کانون قرآن و عترت دانشگاه علامه طباطبایی(ره) برگزار شد. این نشست از ساعت ۱۳:۳۰ در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی(ره) آغاز شد و  به مدت سه روز دبیران کانون‌های قرآن و عترت به ارائه نقطه نظرات خود در زمینه فعالیت‌هایی که انجام می‌دهند و طرح‌ها و ایده‌های قرآنی بپردازند. این برنامه در روز پنجشنبه، ۱۹ بهمن، نیز دنبال شد و در این روز کارگروه‌‌های مختلفی به کارهای عملی مشغول شدند و در روز جمعه نیز استارت آپ قرآنی برگزار خواهد شد که نفرات برتر نیز در این برنامه مشخص می‌‌شوند.

در گردهمایی دبیران کانون‌های قرآن و عترت سراسر کشور عصر دیروز ، ۱۸ بهمن ماه به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی و در دانشکده اقتصاد این دانشگاه برگزار شد، دکتر علیرضا امیدبخش، مدیر امور فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی در ابتدای این مراسم بیان کرد: دوست داریم فعالیت‌‌هایمان طوری باشد که قرآن را از مهجوریت خارج کنیم و اعتقاد داریم که اگر کمک کنیم قرآن از مهجوریت درآید، قرآن به ما کمک می‌کند. واقع مطلب این است که باید از کلیشه‌ها بیرون آییم و مخاطبان را بیشتر کنیم و این کار نیز در ابتدا با عمل شروع می‌شود و امیدواریم با تقویت فعالیت‌‌های قرآنی و با حرکت به سمت عمل کردن به قرآن، این کتاب آسمانی را از مهجوریت خارج کنیم.