1397/03/29

صبح امروز سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷ نشست و تبادل نظر معاون و مدیران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیرامون فرآیندسازمانی و افزایش بهره ورری معاونت با حضور دکتر نعمت الله ایران زاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر رضا ملکی مشاور معاونت فرهنگی، دکتر علیرضا امیدبخش مدیر فرهنگی، دکتر هدی غفاری مدیر برنامه ریزی و نظارت فرهنگی و جتماعی و کارشناسان این معاونت  به منظور ارتقاء سطح حوزه رسانه، فرآیندسازمانی، گزارشی از فعالیتها و ... برگزار شد.

در ابتدای این نشست گزارشی از سامانه نگارستان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی ارائه شد و دکتر ملکی نیز مواردی را مطرح کردند. ایشان افزایش مهارت متن خوانی، مهارت تفکر تحلیلی، مهارت تفکر انتقادی و مهارت تفکر خلاقانه برای دانشجویان را ضروری دانشت.

از مهمترین نکات جلسه اشاره به موارد ذیل است:

در نظر گرفتن شاخص های ارزیابی در سامانه

دسترسی دانشجویان به پنل مدیریت خود جهت پیشنهاد برنامه