نشست مجمع فعالان قرآن و عترت

1397/04/03

دفتر فعالیتهای دینی و قرآنی از همه ی دانشجویان دغدغه مند قرآنی، پژوهشگران آماری، فعالان عرصه عترت دعوت می کند که پنجشنبه ۷ تیر ۹۷ از ساعت ۱۰ صبح تا ۴ عصر به دفتر کانون قرآن و عترت مراجعه کنند و طرح اجرایی خود را ارائه دهند تا در صورت تایید شدن در شورای مرکزی کانون، از حمایت های موردنیاز کانون جهت اجرایی کردن طرح برخوردار شوند.

گفتنی است که سطح اجرایی طرح ها از دانشگاه تا سطح منطقه و کشوری قابل حمایت است.

جهت حفظ امنیت طرح ها ، صرفا ارائه طرح به صورت پیش نویس کافی است .

طرح ها به اسم صاحبان آنها ثبت می شود و کانون در مقابل حفظ طرح ها امین خواهد بود .

تنها طرح هایی دارای مجوز حمایت می شوند که تایید شورای مرکزی را بدست آورند .

زمان اجرایی طرح ها هم در تابستان و هم درایام تحصیلی ترم قابل حمایت خواهد بود .

دانشکده های اقتصاد، علوم اجتماعی، ادبیات و بیمه اکو نیز همانند پردیس مرکزی دانشگاه در یک سطح حمایتی برخوردار خواهند بود .

در صورت تایید طرح، تقدیر از صاحبان طرح صورت خواهد گرفت.

دانشجویانی که برای پایان نامه های خود موضوعات اماری در حیطه ی قران و عترت دارند نیز می توانند از همکاری کانون قران و عترت برخوردار گردند .

طرح می تواند به صورت گروهی و هم انفرادی ارائه گردد.

افرادی که به دلیل مشغله ی امتحانات امکان مکتوب کردن طرح را ندارند ارائه شفاهی از انها پذیرفته می شود .

افراد فارغ التحصیل و دانشجویان خارج از دانشگاه علامه برای حضور بایستی از قبل هماهنگی لازم را از طریق تماس با ما انجام داده باشند.

از ایده هایی که هنوز به صورت کامل طرح در نیامده اند نیز در صورت داشتن شرایط اجرایی و تایید شورای مرکزی حمایت و زمان برای تکمیل طرح به انها داده خواهد شد.

شماره تماس ما (فقط در ساعت اداری ):  ۰۹۳۷۶۲۳۹۱۱۵   ارتباط با ما : @kanonquran_admin