ابزار مدیریت درفعالیت های فرهنگی دانشجویان، گفتگو و تفاهم است

1397/06/26

دکتر غلامرضا غفاری در نشست روسای دانشگاهها، پژوهشگاهها و پارک های علم و فناوری که در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد، اظهار داشت: نیازهای دانشجویان در حوزه فرهنگی و مطالبات آن از مدیریت دانشگاهها، پیوسته روبه افزایش است که جوابگویی آنها نیازمند استفاده از ظرفیت تشکل های دانشجویی و سایر گروههای مشارکتی دانشجویان است.

وی تاکید کرد: سعه صدر از ضرورت های مدیریت امور فرهنگی در دانشگاههاست و قطعاً باید مسائل فرهنگی را با دید باز و در گرفتن مقتضیات دوران دانشجویی بررسی کنیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم بر تشکیل بموقع و مستمر شورای فرهنگی دانشگاهها و هیات های نظارت بر تشکل های دانشجویی تاکید کرد و گفت: اگر شاهد رشد فعالیت های فرهنگی دانشجویی در دانشگاه نباشیم قطعاً تحقق اهداف آموزشی و پژوهشی نیز با مشکل روبه رو می شود.

وی دانشجویان را گروهی دانست که بیشتر از سایر اقشار جامعه با تحولات جدید در مواجهه است و این خصوصیت می طلبد که کارشناسان و مدیران حوزه فرهنگ در دانشگاهها از افراد با تجربه و آشنا با نوع مقولات فرهنگی باشند.

دکتر غفاری افزود: در کنار توجه به مطالبات فرهنگی دانشجویان، معاونت های فرهنگی دانشگاهها برنامه های مهمی را تدوین کرده اند و در دستور کار دارند که تعمیق ارزش های دینی، اخلاقی، انقلابی و دفاع مقدس در اولویت این برنامه هاست.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم