1398/02/14

جشن بزرگ اختتاميه هفته سراهاي دانشجويي دانشگاه علامه طباطبائي با استقبال بيش از ۲۰۰۰ نفر از دانشجويان خانه های دانشجویی جمعه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ در پردیس مرکزی دانشگاه برگزار شد.

گفتنی است پیش از این در هفته سراهای دانشجویی جشنواره غذای سالم و محلی در دو بخش خواهران و برادران، تعیین اتاق نمونه، جشنواره لباسهای محلی و قومی در طول این هفته برگزار شده بود و در انتهای مراسم به برگزیدگان جوایزی اهدا شد.

در این برنامه دکتر وحید شالچی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی و دکتر غلامرضا لطیفی معاون دانشجویی دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداختند.

اجرای گروه کنسرت علیرضا قربانی، اجرای پدرام کریمی شعر خوانی کلاسیک عبدالجبار کاکایی و محمدعلی بهمنی، شعرخوانی طنز سعید بیابانکی، هنرنمایی گروه دستان گویا، استند آپ کمدی علیرضا مسلمی، اجرای گروه کنسرت عارف جعفری از کشور افغانستان، اجرای گروه آکروبات و ژانگولر بین المللی جام و جم (ثبت شده در گینس)، مراسم نور افشانی، غرفه های متنوع فرهنگی-هنری، قرعه کشی بین شرکت کنندگان،  اهداء جوایز برندگان جشنواره غذا و اتاق نمونه از نظر فرهنگ زیست محیطی و صرف پذیرایی و شام از دیگر برناه های این جشن بود.