علی کیان، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه: اکنون زمان وحدت، انسجام و کمک به مسئولان برای حل مشکلات است


 1396/10/18


علی کیان، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی ۱۴ دی‌ماه در پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران، ضمن تشکر از مقام معظم رهبری به دلیل اعتماد به جوانان و دانشجویان، گفت: با سؤالاتی سخنان خود را شروع می‌کنم سوالاتی که با آشوب‌های اخیر و البته پاسخ امت حزب الله در ۱۳ دی برایم برجسته تر شده و اندیشه خود را در جواب آن با شما مردم عزیز در میان می‌گذارم و تمام سعی ام این است که از حق و انصاف دور نشوم.

وی ادامه داد:  عدالت اجتماعی مورد نظر انقلاب اسلامی چه شد و کی قرار است به آن برسیم؟ تامین دنیا و آخرت در کنار هم که وعده قرآن و اسلام است کی محقق می‌شود و مشکل از کجاست؟ استقلال کامل اقتصادی و فرهنگی که شعار انقلاب بوده با چه مشکلی مواجه است و کی محقق می‌شود؟ روش‌ها و روندها در کل بدنه نظام کی کاملا اسلامی می‌شود و مشکل اینکه نمی‌شود چیست؟ آیا نعوذ بالله دین مبین توقف و بن بستی دارد یا مشکل از من طلبه و دانشجو و حوزه و دانشگاه است؟ و آیا در برابر تحریم و فشار اقتصادی، فقط مردم باید تحمل کنند؟ چقدر باید تحمل کنند؟ آیا با توجه به این همه منابع طبیعی خداداد و این همه جوان تحصیل کرده و آماده کار راهی برای برون رفت وجود ندارد؟

آیا نمی‌شد انقلاب مثلاً ظرف ۱۰ سال به همه قله‌های خود برسد؟

وی تاکید کرد: در موضوع قطعنامه ۵۹۸،  دانشجوی نسل دومی حرفی دارد که فکر می‌کند معمای جام زهر را می‌گشاید. چگونه ما در جنگ پیروز شدیم که شدیم و این را امام با زبان‌های مختلف فرمود ولی قطعنامه جام زهر بود. من یک چیز را می‌فهمم: ما از خوبتری محروم و به خوب راضی شدیم. ما از بهتری منصرف و به کم قناعت کردیم و این کار سست عنصرها بود. همان‌ها که خسته شدند و خیلی از وقت‌ها صلاح نمی‌دانند که تصمیم ولی امر ساری شود.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی خاطرنشان کرد: آیا نمی‌شد که انقلاب مثلا ظرف ۱۰ سال به همه قله‌های خود برسد و با این همه تحریم و سختی مواجه نمی شد و مردم کمتر در این سختی‌ها اگر چه شیرین باشد، بیفتند؟

خوی اشرافی‌گری روحیه پاسخگویی را کم و از مردم فاصله ایجاد می‌کند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی یادآور شد: دانشجوی بسیجی  این مسائل را می‌فهمد و با مردمش صریح و صمیمی در میان می‌گذارد چرا که انقلاب رو به جلو، بالنده و رشید است و سر اینکه قلدرهای جهانی دست از سر ما برنمی‌دارند پیروزی‌های داخلی و منطقه ای و پیشرفت‌هاست و در کنار ریزش‌ها، رویش‌هایی وجود دارد و با قوت به پیش می‌رود.

وی گفت:  اما مسئولان بدانند. این خوی اشرافیگری روحیه پاسخگویی را کم می‌کند و از مردم فاصله ایجاد می‌کند و ناگهان و ناخواسته می‌بینی که با کفش روی فرش مردم زلزله زده ایستاده‌ای. مهم‌تر از همه اینکه گرایش به دنیا، گرایش به رئسای دنیادار در جهان را به بار می‌آورد. طبیعی است و نمی‌شود تعجب کرد.

مسئول تراز در جمهوری اسلامی نباید دنبال جمع کردن پول باشد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: دانشجوی ایرانی مصصمم است. جوان مومن انقلابی مصصم است. جناح فرهنگی مومن چه حمایت شود و چه نشود مصمم است که این آدرس غلط و این روحیه و منش را اصلاح کند و اصلاح خواهد کرد و در تاریک‌خانه ای تاریک خواسته شده، نورافکن خواهد تاباند و بند میم وصیت نامه را با مفهوم نورانی آتش به اختیار باهم معنا خواهد کرد و این را معنی واقعی اصلاحات و پایبندی به اصول می‌داند.

اکنون زمان وحدت و انسجام و کمک به مسئولان است

وی ادامه داد: ملت غیور ایران بدانید و می‌دانید که خداوند شما را برای کار بزرگی مبعوث کرده است و این مسیر اگرچه ناهموار بوده ولی در حال پیموده شدن است و انتهای آن اینقدر شیرین و پر بهجت است که به همه این سختی‌ها می‌ارزد. اگر چه که می‌شد بسیار کوتاه تر باشد و بانیان آن تا ابد باید پاسخگوی ملت باشند.

کیان گفت: اکنون زمان وحدت و انسجام و کمک به مسئولین است اگر چه این بازخواست‌ها هم جای خودش است. البته وحدت حول امام جامعه تعریف می‌شود و نه اینکه هرکه سهم خواهی کند و وحدت تعبیر به سهم های مساوی شود.

وی اظهارداشت: همه اقشار از جمله نخبگان و دانشگاهیان و هر مسئولی که دل در گرو امام راحل دارد را به تفکر عمیق دعوت می‌کنم و از خدا می‌خواهم که ما را در این مطالبه مقدس که برگشت به ارزش‌های اصیل اسلام ناب محمدی است کمک فرماید اگر چه آلودگی  و قصور و تقصیر مثل منی روشن است و خود شاید به بسیاری از آنچه گفته شد عامل نباشم ولی با امام و شهیدان عهد می‌بندم و می‌بندیم که تا رسیدن به هدف مقدس زمینه سازی از پای ننشینیم.

متن به نقل از فارس

عکس: وحید نادری؛ خبرگزاری دانشجو